maanantai 29. huhtikuuta 2024

Pennut 4 vrk

 

Hilman kaksoset kasvavat, ja aika huimaa vauhtia. 4 vrk täällä maailmassa on takana. Tänään oli jo lähellä etteikö Jamppa olisi jo tullut tuplanneeksi syntymäpainoaan, ihan himpun alle jäi vielä 700g, eli huomenna varmasti sitten. Jaanalla se jää vielä nähtäväksi, päivän paino oli jo 460g, joten eiköhän huomenna mene jo puolen kilon raja rikki, ja se tuplauskin on mahdollinen, jos arvon neitipuppe urheilee baarissa samaan tahtiin kuin nyt ed. vrk:na ja lihoaa huomiseksikin 75g. Eipä Jaana jäänyt tällä kertaa isoveljen päiväsaldosta jälkeen kuin vähäiset 10g…  Ihanan pulleroisia ja palleroisia pentusia ovat he. 



Näiden painopäivitysten lisäksi pentumaailmasta ei ole vielä kauheasti kerrottavaa. Pikkupennun elämä on syömistä ja nukkumista, välillä voi ärsyttävästi eksyä vähän kauemmas Hilmasta ja seuraa huutoa, mutta pääsääntöisesti hyvin tyytyväinen unituhina ja maiskutusääni vuorottelevat pentumaailmassa jos höristää korviaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiipeily on alkanut

  Ei epäilystäkään mitä on lähiaikoina ohjelmassa… Jo kovin ketterä kaksikko on alkanut kiipeillä pesän laidoille, joten viikonlopun ohjelma...