lauantai 1. kesäkuuta 2024

Hellepäivä

 


Pikkuaitaus pihalla kävi äkkiä hyvin ahtaaksi, joten tänään pennut saivat isomman "kesäparatiisin" pihalle. Testaaminen vaan siirtyi myöhemmälle päivälle alkuiltapäivän ukkosen jylyn takia, välillä paukkui ihan kunnolla, joten ne päiväunet ansaittiin sisällä kasvattajan helmaa riepottamalla, kivaa oli ja väsy&uni tuli. 

Myöhemmin sitten päästiin testaamaan, ja kivaa tuntui olevan. Eksotiikkaa elämään toi kesäparatiisiin mukaan tahtonut mummikoira, joka piti samalla kaksosille käytöskoulua, kuinka vanhempia pitää kunnioittaa. Fiksut pennut oppivat äkkiä. Mamma Hilma vietti kai jonkinlaista vastuuvapautta hoitotoimista ja pysytteli kaukana. Sellainen tutina tässä on tullut, että se on alkanut tuumia että pennut ovat isoja ja alkanut vierottaa kaksikkoa maitobaarista. Ainakin se syö vöhemmän ja käy pentujen luona harvakseltaan, yöksi se tosin painelee mielellään pentuhuoneeseen. No  pennuille maistuu kiinteä ruoka ja ne ovat palleroisia ja pulleroisia, joten ehkä Hilma tietää parhaiten. 

Ohessa n. vartin verran videota iltapäivän ulkoilusta. Pidempäänkin he olisivat viihtyneet, mutta kasvattajaihmisellä alkoi puhelinpalaveri ja oli kannettava naperot sisälle nukkumaan.

Illalla ulkoiltiin vielä  iltahepuleitten merkeissä…



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnelia Kiinaan?