tiistai 23. huhtikuuta 2024

Yhä vaan odotellaan

Täällä vaan yhä odotellaan. Ei oikein mitään uutta kerrottavaa kuin että odotus jatkuu ja jatkuu... Hilman salaisuudet eivät vain aukea.

Eipä koskaan ole sattunut vielä omalla kohdalle että synnytystä olisi pitänyt näin kauan odotella. Totuushan kumminkin on, että hedelmöittyminen voi tapahtua vasta monta päivää astutuksen jälkeen ja niin on varmaan sitten käynyt tällä kertaa. Eli "oikea" laskettu aika on sitten siitä päivästä sen 63 vrk. Ja jos hedelmöitys tapahtui vasta sunnuntain astutuksesta, sekin lisää mahd. yhden päivän lisää tähän skenaarioon. Kunpa nyt pikkuhiljaa alkaisi jotain tapahtumaan, aika puissa tässä ollaan, kun kohta viikon verran on oltu valmiustilassa ja ajatuksissa vain pentujen syntymä. Mutta täytyy vaan yrittää jaksaa, toivottavasti nyt jo kohta jotain vihdoin tapahtuisi. Eilen illalla Hilma jätti ruuan syömättä ja nyt aamulla söi vain hyvin vähän, nartuthan monesti eivät syö kun synnytys lähestyy, joten toivotaan että tämä nyt on enne. Tosi raastavaa on odottelu, ei auta kuin olla kärsivällinen ja toiveikas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiipeily on alkanut

  Ei epäilystäkään mitä on lähiaikoina ohjelmassa… Jo kovin ketterä kaksikko on alkanut kiipeillä pesän laidoille, joten viikonlopun ohjelma...