torstai 6. kesäkuuta 2024

6-viikkois kuulumiset

 


Vaihteeksi valokuviakin kaksikosta. Kesäiset päivät ovat kuluneet pitkälti samoussa merkeissä ja rytmissä. Unta-syömistä-ulkoilua ja sama uudestaan. Pikkukoirat ovat alkaneet vaatia pihalle, välillä vankilasta kuuluu ruokailun jälkeen vaativaa vinkunaa.

Viikon punnitus on tehty. Aina ahkerasti ruokakupilla viihtyvä Jamppa painoi henkilövaakatoleranssilla 4,7 kg, Jaana 3,5 kg. Maitobaari laittoi lopullisesti lapun luukulle, joten vaikuttaisikohan se Jaanan pienempään viikkosaldoon. Molemmat pennut ovat palleroisia ja pyöreitä, joten tyytyväinen na huoletta saa olla. Luonne erotkin alkavat erottua hyvin. Jaana on tyypillinen narttu, melkein aina ensimmäisenä kaikkialla muualla paitsi ruokakupilla., Jamppa on harkitsevampi ja tarkkailee ja tulee siskon perässä.

Huomenna on kuusiviikkoismadotuksen aika, kunhan ihmisolento ehtii apteekkiin täydentämään lääkevarastoa. Ja ai niin, paitsi maitobaarin alasajoa, puhtaanapitolaitoskin on ulkoistanut siivouksen jo konsultille, joten kasvattajaihminen pääsee vihdoin "nauttimaan" kunnolla pentuvankilan siivouksesta. 

Jamppa

Jaana

Jano yllätti

Mummi vahtii




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tunnelia Kiinaan?